На Чернігівщині зібрали 60 тисяч на лікування двох тяжкохворих дітей

На Чернігівщині зібрали 60 тисяч на лікування двох тяжкохворих дітей

28.11.12 11:22 0 1739
Начальник УМВС України в Чернігівській області Олександр Михайлик зустрівся з родинами двох тяжкохворих дітей і передав їм 60 тисяч гривень на лікування, які пожертвували міліціонери області. Ніхто з правоохоронців не залишився байдужим до долі дітей.

Вже вкотре міліціонери проявляють добру волю в бажанні допомогти ближньому. Коли на одному з чернігівських телеканалів з’явилася інформація про дворічного Артема, який нині знаходиться в інституті раку з остеогенною саркомою та 8-річну Сашеньку з не менш страшним діагнозом — гострою лейкемією, особовий склад УМВС в Чернігівській області вирішив надати посильну допомогу родинам малюків. Зараз Артем проходить хіміотерапію, а через два місяці йому буде необхідна складна операція, яку робитимуть в ізраїльській клініці. Лікування дівчинки теж коштує десятки тисяч доларів, а зібрати таку велику суму родина не в змозі.

Міліціонери Чернігівщини відгукнулися на чужу біду і зібрали 60 тисяч гривень на лікування малюків. Днями ці гроші родинам маленьких пацієнтів передав особисто начальник УМВС України в Чернігівській області генерал-майор міліції Олександр Михайлик. Батьки й опікуни дітлахів висловили щиру вдячність за такий вчинок міліції, адже отримати фінансову допомогу у скрутній життєвій ситуації вони сподівалися від фінансових установ, підприємців та можновладців, а отримали від правоохоронців.

Натомість головний міліціонер області підкреслив, що правоохоронці внесли свою скромну лепту у врятування дітей не для якогось широкого жесту чи самореклами, правоохоронці теж хочуть бачити всіх дітей здоровими і щасливими, тому ця допомога йде від щирого серця. Олександр Григорович побажав Артему і Саші швидкого одужання, а його родичам — терпіння й віри в милість Божу.

СЗГ УМВС України в Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ