За вбивство батька рівнянку засудили на вісім років

За вбивство батька рівнянку засудили на вісім років

28.11.12 09:10 0 1118
Здолбунівський районний суд виніс вирок 24-річній Ірині, яка навесні цього року вбила свого батька за те, що посмів читати їй мораль. Жінка з усієї сили вдарила свого 68-річного ненька по голові спочатку праскою, а потім добила татуся… сокирою.
Повідомляє Вікторія Гетманчук зі Здолбунівського райвідділу УМВСУ в Рівненській області.
До оселі свого батька Ірина навідувалася частенько під дією оковитої. Цього разу жінка не зрадила своїм традиціям, та прийшла на гостину «під мухою». Непутящій донечці тато Іван зробив чергове зауваження з приводу того, що вона постійно пиячить і не доглядає за дітьми.
Як стало відомо, у Ірини троє дітей, двоє старших проживають з їх батьком, а на найменшу дитину жінка вже позбавлена батьківських прав.
П’яна молодиця зреагувала на слова чоловіка несподівано агресивно — вона спочатку схопила праску та щосили вдарила його два рази по голові. Від ударів чоловік впав на підлогу. На цьому Ірина не зупинилася та пішла у майстерню, де взяла сокиру. Декілька ударів по голові та шиї поставили крапку у житті близької людини.
Через деякий час молода жінка побігла до сусідки та попросила її зателефонувати в міліцію. З місця події Ірина нікуди не пішла, а стала чекати правоохоронців.
— Стосовно підозрюваної було порушено кримінальну справу за ознаками вчинення злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство), — зазначив начальник Здолбунівського РВ Юрій Зіліцький. — А на початку листопада суд виніс обвинувальний вирок Ірині, засудивши її до восьми років позбавлення волі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львів: На вул. ...

КОМЕНТАРІ