Львівщина: Діяльність усіх органів влади у сфері поводження з побутовими відходами області потребує оптимізації

Львівщина: Діяльність усіх органів влади у сфері поводження з побутовими відходами області потребує оптимізації

28.11.12 15:41 0 1270
Перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Богдан Матолич провів нараду стосовно подання Львівської обласної прокуратури щодо стану поводження з побутовими відходами в області.

Окрім представників прокуратури у нараді взяли участь керівники Державного управління охорони навколишнього природного середовища у Львівській області, головного управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації, обласної санітарно-епідеміологічної станції, Державної екологічної інспекції у Львівській області.

Присутні обговорили пришвидшення виконання заходів із зберігання побутових відходів та ліквідації стихійних сміттєзвалищ в області. Також було розглянуто питання щодо покращення взаємодії між органами місцевого самоврядування, виконавчої влади та відповідальними службами у вирішенні існуючих проблем даного напрямку та усунення ними порушень, що виникають.

Завершуючи нараду, Богдан Матолич наголосив: «Необхідно спільно оптимізувати роботу усіх органів влади для вирішення питань, котрі заважають виконанню завдань щодо поводження з побутовими відходами області та, у свою чергу, не забезпечують поліпшення життєвих умов для мешканців Львівщини».

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: На Львівщині триває ...

КОМЕНТАРІ