Львів: Студентів та молодих спеціалістів запрошують на VI Інженерний Ярмарок Кар’єри

Львів: Студентів та молодих спеціалістів запрошують на VI Інженерний Ярмарок Кар’єри

28.11.12 17:07 0 1252
Львів створює умови для успішної кар’єри. Відтак, 5 грудня у місті стартує VI Інженерний Ярмарок Кар’єри. Студентів та молодих спеціалістів ознайомлять із можливостями стажування та вакансіями у провідних компаніях.

Інженерний Ярмарок Кар'єри – це виставка провідних компаній, розрахована на студентів та молодих спеціалістів, які бажають зробити перший кар’єрний крок. Компанії пропонують вакансії та стажування, а студенти наживо спілкуються з їхніми представниками, що дозволяє заповнити та подати своє резюме безпосередньо у руки працедавцю.

За програмою VI Інженерного Ярмарку Кар’єри усім охочим також пропонують відвідати безкоштовні тренінги та семінари. Історіями власного успіху поділяться засновник Вуличного університету у Львові Тарас Прокопишин та менеджер з персоналу в Холдингу емоцій «!ФЕСТ» Юрій Тангел. Вчора, 27 листопада, перший семінар «Початок кар’єри: як зробити перший крок правильно?» провів Сергій Сумніков, директор аутсорсингової компанії BPO Nextdoor Inc.

Сьогодні, 28 листопада, о 14.00 год у 4-му корпусі НУ «Львівська Політехніка» відбудеться презентація Всеукраїнського студентського рекорду.

Детальний розклад зустрічей та подій до Ярмарку на сайті:

http://ejf.com.ua/ukr/calendar

Проморолик до VI Інженерного Ярмарку Кар’єри можна переглянути тут:

http://www.youtube.com/watch?v=wkjfeC9qmXk

Довідка

Тренінги та семінари:

28 листопада — Тарас Прокопишин, засновник Вуличного університету у Львові, з тренінгом «Лідерство в умовах глобалізації». 16.00, 209 аудиторія, IV навчального корпусу НУ«ЛП» (тренінг можна відвідати тільки за умови попередньої реєстрації: http://goo.gl/PlS0G).

29 листопада — Юрій Тангел, менеджер з персоналу в Холдингу емоцій «!ФЕСТ», з семінаром «Перші кроки до… або як правильно «прокладати» шлях». 16.00, 209 аудиторія, IV навчального корпусу НУ«ЛП». Вхід вільний.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові обиратимуть ...
Наступна новина: Львівські гуртківці ...

КОМЕНТАРІ