Сьогодні на стадіоні «Арена Львів» екскурсія для дітей – вихованців інтернатів

Сьогодні на стадіоні «Арена Львів» екскурсія для дітей – вихованців інтернатів

28.11.12 17:27 0 1138
Сьогодні, 28 листопада, на стадіоні «Арена Львів» пройде соціальна акція, участь в якій візьмуть діти з Львівської спеціальної  загальноосвітньої школи-інтернату № 104 с.м.т. Брюховичі та дитячого будинку змішаного типу «Вишенька» с. Жовтанці. Захід відбудеться в рамках програми «Соціальна відповідальність», ініціатором якого є управління внутрішньої політики Львівської міської ради.

Організатори заходу: байкерський клуб «Галіція» та колектив стадіону «Арена Львів».

Для учасників заходу проведуть екскурсію стадіоном, а також передбачено яскраву програму аніматорами сімейно-розважального центру «Веселий вулик», учнівський театр «Перлинка»  покаже дітям повчальну виставу. Також  на учасників заходу чекає солодкий стіл, професійна фотосесія і подарунки від байкерського клубу «Галіція». Захід розпочнеться о 14:00 год. на стадіоні «Арена Львів». На свято завітає приблизно 60 дітей-сиріт та дітей з неблагополучних сімей.

— Соціальні заходи ми організовуємо постійно, не присвячуючи їх святу Миколая чи Дню захисту дітей. І наш сьогоднішній захід не є винятком. Всі знають про Євро у Львові, і вже багато людей були на стадіоні, але, на жаль, є соціально незахищені верстви населення, які не мають змоги самостійно відвідати арену. Такими є і діти, які в силу певних життєвих обставин позбавленні батьківської любові і піклування. Ми хочемо їм допомогти, подарувавши свято на стадіоні. Соціальні акції потрібно робити часто, сильні люди мають опікуватись слабкими. — Євген Білінський, співорганізатор акції

— Ця соціальна акція  має стати справжнім святом для дітей-сиріт, це той мінімум, який ми можемо зробити для них. Нам дуже приємно долучитись до цієї події, адже те, що ми робимо – все від щирого серця. Нам  також надзвичайно важливо, щоб дітвора запам’ятала цей день надовго, тому будемо старатись робити все, що від нас залежить в організації цієї екскурсії на «Арені Львів». — Орест Гуменний, керівник відділу продажів стадіону «Арена Львів»

— «Наша мета – розвиток соціально-відповідального бізнесу. Підтримуючи соціальні заходи, управління внутрішньої політики намагається стати мостом, платформою для об’єднання потребуючих з тими, хто хоче та має змогу допомогти. — повідомили в управлінні внутрішньої політики ЛМР

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські гуртківці ...
Наступна новина: Львів: 5 грудня у Палаці ...

КОМЕНТАРІ