Луцьк: Внесено зміни до бюджету міста на 2012 рік

Луцьк: Внесено зміни до бюджету міста на 2012 рік

28.11.12 18:07 0 1340
Депутати міської ради, заслухавши доповідь начальника управління фінансів та бюджету Лілії Єлової, прийняли рішення про внесення змін до бюджету міста на 2012 рік.

Лілія Єлова зазначила, що буде збільшено видатки загального фонду бюджету міста в сумі 1432,7 тис. грн: управлінню охорони здоров’я для міської клінічної лікарні на придбання витратах матеріалів та лікарських засобів для інгаляційної анестезії та проведення розрахунків за надані сеанси гемодіалізу;

департаменту соціальної політики на виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам на надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях за принципом „гроші ходять за дитиною".

Також буде збільшено доходи загального фонду бюджету міста у сумі 18 998,407 тис. грн за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям, що дасть можливість повністю виплатити допомогу цій категорії населення за 2012 рік.

В обговоренні питання взяли участь депутати міської ради Роман Бондарук, Андрій Калахан, Святослав Боруцький.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: «Забавляночка» ...
Наступна новина: Microsoft проведе кампанію ...

КОМЕНТАРІ