Microsoft проведе кампанію

Microsoft проведе кампанію "Не будь вигуглений", направлену проти Google

28.11.12 19:25 0 2489
За повідомленнями ЗМІ, Microsoft оголосила про нову маркетингову кампанію "Не будь вигуглений" ("Don’t get Scroogled"), яка тримає в перехресті прицілу Google Shopping. Компанія пропонує використовувати Bing в якості пошукової системи, з якою проводять пошук покупки.

Microsoft підкреслює, що компанія хоче, щоб покупці знали що, коли вони використовують Google, результати, які вони бачать, частково оптимізовані для збільшення виручки продавця, а не задоволення потреб користувача. Якщо ця практика їх не влаштовує, вони можуть розглянути Bing в якості альтернативи.

Microsoft стверджує, що на пропозиції, які Google Shopping показує користувачу, частково впливає те, скільки продавець заплатив для Google. Навіть якщо продукт не є кращим чи дешевшим для споживачів, продавці можуть заплатити Google, щоб їх продукти були показані вище за інші, вважає Microsoft.

Таким чином, Microsoft твердить, що занадто багато покупців, які використовують Google, самі стають "вигуглені" внаслідок оплат продавців. Як вважає компанія, споживачі повинні отримувати не тільки релевантний, а й об’єктивний результат, і Bing є засобом для цього.

Читайте також: Компания Microsoft интегрировала новый музыкальный сервис Xbox Music в операционную систему Windows 8.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: Внесено зміни до ...
Наступна новина: На Буковині зловили 21-го ...

КОМЕНТАРІ