На Тернопільщині влаштують аукціон побачень, щоб зібрати гроші для сиріт

На Тернопільщині влаштують аукціон побачень, щоб зібрати гроші для сиріт

28.11.12 21:05 0 1425
Акцію до Дня Святого Миколая влаштувала молодь Бережан. Так званий аукціон побачень проведуть хлопці та дівчата. Вони створили групу, в яку надсилають свої фото, а охочі купують з ними побачення. Зібрані кошти від аукціону підуть на подарунки дітям-сиротам з Бережанського притулку до Дня Святого Миколая.
- Ця акція є маленькою частиною маштабного проекту “Дитинство від Святого Миколая 2012″. Організатори збирають гроші та речі для подарунків діткам з Бережанської школи-інтернату, – розповідає організатор акції учасник Молодіжного Порталу Бережанської громадської організації “Рідне Місто” Христина Сабова.
Щоб стати лотом потрібно самостійно додати фотографію у альбом відповідно до статі. Під власним фото написати свої дані та мету участі, повідомляє “20 хвилин”.
Стартовою ціною для кожного лота є п’ять гривень. На даний момент серед учасників вже є 33 хлопці та 69 дівчат. Лоти пропонують суми від 6-ти до 65-ти гривень. Також в коментарях до грошей ще додають цукерки та фрукти.
Один із учасників Юрій Бурковський одразу під своїм фото запропонував фотосет людині, з якою піде на побачення. Каже, що цим заохочує людей пропонувати більші суми, адже кожна гривня – це довгоочікуваний даруночок сиротам.
Організатори побачення не планують, лише запрошують учасників на зустріч. А молоді люди все вирішують самі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сьогодні розпочинається ...
Наступна новина: У Тернополі збільшиться ...

КОМЕНТАРІ