На Рівненщині не виправдали жінку, яка зарізала співмешканця

На Рівненщині не виправдали жінку, яка зарізала співмешканця

29.11.12 07:54 0 1266
Злочин стався навесні 2012 року в одному з сіл Здолбунівського району. Тоді до сусідів прибігла жінка. Вона розповіла, що раптово помер її співмешканець і попросила викликати «швидку» та міліцію.

Правоохоронці, які прибули на місце події, побачили на підлозі мертвого чоловіка. При огляді тіла експерт виявив рану біля серця. Її походження співмешканка пояснити не змогла. Згідно висновку судово-медичної експертизи, смерть чоловіка настала від удару гострим предметом в серце.

Лише коли правоохоронці знайшли знаряддя вбивства жінка зізналася у скоєнні злочину. Причиною назвала жорстоке поводження з нею чоловіка, адже стверджувала, що він її неодноразово бив та принижував. Востаннє конфлікт між ними виник ще зранку, коли обоє перехилили по чарці і знову почали з’ясовувати стосунки. Чоловік почав бити співмешканку та просити в неї гроші на випивку. Вона схопила ніж і наказала йому не підходити. Але кривдник не звернув на це уваги і продовжив бійку. Тоді співмешканка вдарила його ножем у серце. Смерть настала миттєво. Щоб приховати сліди злочину, жінка сховала кухонний ніж в пакет та занесла до своєї дочки, яка жила неподалік.

— За частиною 1 статті 115 Кримінального Кодексу України (умисне вбивство) було порушено кримінальну справу, — зазначив начальник Здолбунівського РВ УМВС Юрій Зіліцький. — А нещодавно Здолбунівський районний суд виніс вирок, згідно якого 53–річна жінка сім років проведе за гратами.

Вікторія ГЕТМАНЧУК, Здолбунівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вогні Новорічної ялинки ...
Наступна новина: На Волині хуліган ...

КОМЕНТАРІ