У Львівській ОДА обговорено  сучасний  стан  розвитку альтернативної енергетики в області

У Львівській ОДА обговорено сучасний стан розвитку альтернативної енергетики в області

29.11.12 08:13 0 1175
28 листопада головне управління економіки та промислової політики облдержадміністрації спільно з державним агентством з інвестицій та управління національними проектами України «Національний проект «Енергія природи» провели  навчально-практичний семінар з енергоощадності, в якому взяли участь представники районних державних адміністрацій, міст обласного значення, галузевих управлінь обласної державної адміністрації.

Від імені головного управління економіки та промислової політики облдержадміністрації виступив начальник управління економіки капітального будівництва та енергоощадності Олег Кахновець, який розповів про досвід Львівської області у сфері енергоощадності, сучасний стан розвитку альтернативної енергетики в області, його перспективи та напрямки розвитку.

Директор державного підприємства «Національний проект «Енергія природи» – Тимур Морозов розповів про актуальність проекту «Енергія природи» та шляхи його реалізації. Він зазначив, що даний проект дозволить суттєво збільшити в Україні генерацію електроенергії за рахунок використання відновлюваних джерел енергії (ВДЕ). Ідея проекту полягає у створенні додаткових умов та стимулів для залучення інвестицій у розвиток відновлюваної енергетики України.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігівщина посідає 6 ...

КОМЕНТАРІ