Добро і краса на конкурсі «Міс Львів»

Добро і краса на конкурсі «Міс Львів»

29.11.12 08:56 0 2152
Вже другий рік поспіль в рамках конкурсу краси «Міс Львів» проводиться соціальна ініціатива «Міс Добре Серце», основною метою якої є залучення конкурсанток до реалізації соціальних заходів, кожна дівчина повинна реалізувати свій міні-проект.

В рамках «Міс Львів-2013» конкурсантки допомагали дітям з дитячих будинків, проводили пізнавальні уроки та лекції, організовували екскурсії по місту та до дитячих розважальних центрів. Відтак, діти з родинного дому «Покрова»  побували в зоопарку «Лімпопо», покатались на чудо-поїзді та піднялися на вужу Ратуші.  Діти з дитячого будинку «Благодать» відвідали спортивну школу «Буревісник» і покатались на конях та відвідали циркову програму «Аврора». Також дівчата допомагали безпритульним і збирали кошти на лікування онкохворих дітей.

— Цього року реалізувалось багато соціальних ініціатив, незважаючи на напружений графік дівчат. Приємно, адже це все робилось щиро,  кожна конкурсантка проявляла велике бажання допомагати. Вони перейнялись болем людей, я переконаний, що після фіналу конкурсу вони продовжать роботу у соціальній сфері. — Породко Андрій, організатор «Міс Добре Серце»

— Добро — це сенс життя. Кожна претендентка на корону повинна розуміти, для чого вона їй, та що означає. Я щаслива, адже кількість соціальних проектів із залученням «Міс Львів» збільшується. — Валерія Никифорець, директор конкурсу «Міс Львів»

Фоторепортаж

Про це повідомили у Львівській міській раді

PS: Интернет-магазин оригинальной парфюмерии http://elparfum.com Elparfum с доставкой по Днепропетровску и всей территории Украины. Производство: Франция, Италия, Швейцария, США.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ