Чернівці: Естетичний вигляд вуличної реклами перевірятимуть щомісяця

Чернівці: Естетичний вигляд вуличної реклами перевірятимуть щомісяця

29.11.12 09:01 0 1261
Таке рішення прийняли вчора на засіданні виконавчого комітету міської ради.

Відтепер міське комунальне підприємство «Реклама» має щомісяця не тільки проводити контрольні перевірки законності встановлених рекламних конструкцій, а і їх зовнішнього вигляду.

Для поліпшення естетичного вигляду зовнішньої реклами в Чернівцях продовжуються роботи по декоруванню кущами бетонних фундаментів рекламних конструкцій, які встановлені на газонах. Також незабаром планується поява на зупинках громадського транспорту декоративних тумб для розміщення оголошень, що, в свою чергу, захистить самі зупинки від обклейки неохайними папірцями.

Також в рамках покращення вигляду зовнішньої реклами в місті, виконком зобов’язав розповсюджувачів зовнішньої реклами та «Міськсвітло» утримувати у належному стані освітлення рекламних конструкцій.

Для довідки:

За 9 місяців поточного року було проведено інвентаризацію зовнішньої реклами, встановленої на території міста. За січень-жовтень цього року у місті розміщено: 588 білбордів (в тому числі 4 світлодіодні екрани та 20 рекламних конструкцій «призма»), 457 сітілайтів, 166 банерів на тролейбусних розтяжках, 3 вуличні годинники, 11 аудіо-ретрансляторів на опорах, 140 разом взятих рекламних касетонів, вказівників, біжучих рядків та прапорів.

Впродовж 9 місяців 2012 року на тролейбусних та автобусних зупинках проведено заміну 5 застарілих навісів на конструкції сучасного типу з рекламою.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львів: Вихованці клубу ...

КОМЕНТАРІ