Одинокі львів’яни похилого віку дискутуватимуть на тему щастя

Одинокі львів’яни похилого віку дискутуватимуть на тему щастя

29.11.12 09:11 0 1356
Львів соціальний. Щотижня, для одиноких львів’ян похилого віку, які перебувають на обслуговуванні у Львівському міському терцентрі проводять цікаві заходи для емоційного збагачення їхнього дозвілля. Цієї середи, 28 листопада, у відділенні соціально-побутової реабілітації проведуть семінар-диспут на тему: «Щастя, як я його розумію». Зустріч пройде в приміщенні відділення соціально-побутової реабілітації, що за адресою: вул. Кирилівська, 3а.

Мета заходу – поділитись власною формулою досягнення щастя. Як слід сприймати життя, аби відчувати себе щасливим, визначити, що ж в світі є насправді важливим, і на чому потрібно акцентувати життєві сили і увагу.

— Кожен захід, який організовуємо для клієнтів Львівського міського терцентру, скерований на всебічний їх розвиток. Цим пояснюється різноманітна тематика наших лекцій, екскурсій, майстер-класів, тощо. Важливо, щоб ці люди отримували задоволення від участі в них, а це один з основних стимулів до ще активнішої нашої діяльності. — Віталій Брославський, директор Львівського міського терцентру

До слова, Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян, який є бюджетною установою управління соціального захисту, надає соціально-побутові послуги одиноким громадянам похилого віку, яких на обслуговуванні перебуває понад 2,5 тис. осіб.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львів: Вихованці клубу ...
Наступна новина: В Хмельницькій області ...

КОМЕНТАРІ