Депутати надали пільгу в оплаті за оренду приміщення Волинській обласній громадській організації «Братство бджолярів землі Волинської. Ройовий стан»

Депутати надали пільгу в оплаті за оренду приміщення Волинській обласній громадській організації «Братство бджолярів землі Волинської. Ройовий стан»

29.11.12 14:01 0 1320
Рішенням виконавчого комітету міської ради від 27.04.2012 було погоджено укладення договору оренди нежитлового загальною площею 107,8 кв. м., що на вул. Богдана Хмельницького, 1, з Волинською обласною громадською організацією "Братство бджолярів землі Волинської Ройовий стан".

Протягом травня - вересня 2012 року в орендованому приміщенні громадською організацією були виконані будівельні роботи на суму понад 80 тис. грн.

Враховуючи вищезазначене, було запропоновано при розрахунку орендної плати за користування цим приміщенням застосовувати для Волинської обласної громадської організації "Братство бджолярів землі Волинської. Ройовий стан" річну орендну плату в розмірі однієї гривні.

За словами депутата міської ради Наталії Бунди, саме ця громадська організація працює на привабливість туристів до нашого міста. Адже бджолярство може стати одним з брендів Луцька. А ще – цей проект не є комерційним, він не принесе великого прибутку господарям, але створить позитивний імідж Луцька.

Нагадаємо, що з ініціативи братства бджолярів землі волинської «Ройовий стан» у Луцьку на День Незалежності у цьому приміщенні відкрився центр традиційної культури «Медова хата». Це заклад клубного типу, тут заплановано проводити зустрічі фольклористів, етнографів, інших творчих особистостей, які будуть оздоровлюватися, смакуючи медом, і спілкуватися. Окрім цього, тут можна придбати мед, медовуху, лікувальну косметику на основі меду.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ