Львів: Вулицю Коновальця відремонтували

Львів: Вулицю Коновальця відремонтували

29.11.12 14:05 0 1335
Як поінформували у Франківській районній адміністрації, вул. Коновальця на ділянці від вул. Мельника до вул. Київської відремонтували. Для проїзду транспорту вулицю відкриють в понеділок.

— Ремонтні роботи на вул. Коновальця уже закінчились. Проте, згідно з технологією, бруківка та плитка на тротуарах повинна вистояти. Тому для проїзду вулицю відкриють в понеділок, 3 грудня. — Орест Тимчишин, заступник голови Франківської районної адміністрації

Нагадаємо, ремонтні роботи на вул. Коновальця розпочали 10 серпня. Вулицю ремонтували на ділянці від вул. Мельника до вул. Київської. Під час ремонту тут влаштували нове дорожнє покриття, перемостили тротуари, повністю замінили водопровідні мережі, каналізаційні випуски, дощоприймачі та заклали футляри для електромереж.

Відповідно до проекту, під час ремонту на вул. Коновальця також передбачили велосипедну доріжку. Ремонтні роботи виконувало ВАТ «ШРБУ-65», кошторис – 1,5 млн грн. Довжина відремонтованої ділянки  вул. Коновальця,— 405 м., площа - 3203 кв. м.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Депутати надали пільгу в ...
Наступна новина: У Луцьку бездомними ...

КОМЕНТАРІ