Івано-Франківщина: Половина  порушень, які були виявлені комплексною перевіркою  Держінспекції  техногенної безпеки, уже  усунена, -  Іван Кріса

Івано-Франківщина: Половина порушень, які були виявлені комплексною перевіркою Держінспекції техногенної безпеки, уже усунена, - Іван Кріса

29.11.12 14:26 0 1356
В облдержадміністрації відбулася підсумкова нарада за результатами тижневої комплексної перевірки стану реалізації в області заходів державної політики у сфері цивільного захисту та з питань техногенної і пожежної безпеки.

«Позитивно те, що область готувалася, зроблено дуже багато, - зазначив голова комісії, перший заступник голови Державної інспекції техногенної безпеки України Іван Кріса. – Майже всі керівники, яких перевіряли, поставилися до цього відповідально. Половина порушень, які були виявлені, усунені в період проведення перевірки».

За інформацією, озвученою на нараді керівником робочої групи - заступником начальника управління техногенної безпеки апарату Державної інспекції техногенної безпеки України Олегом Огородніком, на Прикарпатті є необхідність у створенні нових підрозділів пожежної охорони; забезпеченні населення, яке проживає поряд з небезпечними хімічними об’єктами, сучасними засобами захисту; оновленні санітарного транспорту, системи оповіщення, роботи аварійно-рятувальних служб тощо. Мовилося на нараді і про стан готовності до подолання наслідків можливих повеней та зсувних процесів.

«За результатами перевірки будемо звертатися до Кабінету Міністрів, - зазначив журналістам Іван Кріса. – У зверненні будуть викладені проблемні питання, з пропозицією виділити Івано-Франківській області додаткове фінансування на ліквідацію загроз».

«Робота МНС в нашій області насправді перевірялася не на папері, а тими екстремальними ситуаціями, які у нас виникали, - наголосив після наради представникам ЗМІ голова облдержадміністрації Михайло Вишиванюк. – Ви були свідками того, що працівники МНС спрацьовували за будь-яких ситуацій «на відмінно».

Недоліки, виявлені під час перевірки, будуть усуватися за планом, складеним за дорученням голови ОДА. Основні його заходи, що мають бути розроблені через тиждень, озвучать на одній з колегій облдержадміністрації.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині відзначать ...
Наступна новина: Пішла з життя почесна ...

КОМЕНТАРІ