Пішла з життя почесна чернівчанка Ганна Федоренко

Пішла з життя почесна чернівчанка Ганна Федоренко

29.11.12 14:30 0 1422
З глибоким сумом сповіщаємо, що 27 листопада 2012 року на 91 році життя померла почесна чернівчанка Ганна Михеївна Федоренко.

Це була людина, яка все своє життя віддала роботі. Більша частина трудової діяльності Ганни Михеївни пройшла на чернівецькому виробничому бавовняному об’єднані «Восход». Починала вона у 1944 році з майстра, працювала начальником цеху, а в 1948 булла призначена директором текстильного комбінату. Під час керівництва Ганни Федоренко колектив комбінату було нагороджено орденом В. Леніна. Сама Ганна Михеївна була удостоєна цієї урядової нагороди двічі.

Навіть після виходу на заслужений відпочинок у 1985 році Гана Федоренко продовжувала вести активну громадську діяльність.

У 1987 році, рішенням виконавчого комітету міської ради Ганні Михеївні було присвоєне звання «Почесний громадянин міста Чернівці».

Чернівецька міська рада щиро сумує з приводу смерті Ганни Михеївни Федоренко і висловлює співчуття її рідним та близьким. Вічна пам’ять людині, що заслужила повагу громади чесною і самовідданою працею!

Прощання з Ганною Федоренко відбудеться завтра 29.11.2012 р. з 10:00 до 11:00 у приміщенні Центрального палацу культури (пл. Театральна, 5). Почесну Чернівчанку поховають на Годилівському кладовищі.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ