Чоловік розстріляв сторожа, помстившись за скривдженого племінника

Чоловік розстріляв сторожа, помстившись за скривдженого племінника

29.11.12 08:10 0 1355
В одному з сіл Фастівського району, що на Київщині, 49-річний колишній афганець помстився за племінника, впритул розстрілявши сторожа місцевої агрофірми.

Днями на озеро, яке орендувала агрофірма задля вирощування риби, навідався молодик. Хлопець, який вже неодноразово приходив туди, щоб незаконно виловити рибу, цього разу опинився в руках робітників фірми. Чоловіки, незадоволені візитом непроханого гостя, мовою стусанів дохідливо пояснили, що рибу тут ловити не можна. Ні з чим повернувшись додому, молодик все розповів батькові. Коли ж новина про скривдженого племінника дійшла до дядька-афганця, останній вирішив помститися.

Близько 23-ї години чоловік з мисливською рушницею наблизився до сторожки, де перебували охоронці, та кілька разів вистрілив в їх бік. Почувши постріли, працівники агрофірми почали переслідувати стрілка. З криком «Не наближайтесь, а то постріляю!» - афганець забіг до першої-ліпшої хати та зачинився всередині. Один із сторожів, які оточили будинок, став відкривати двері. Тільки вони відчинилися – пролунав постріл. Внаслідок поранення в голову смерть 34-річного працівника агрофірми настала миттєво.

Побачивши закривавленого товариша, інші прийнялися знущатися над кривдником. Відібравши зброю, чоловіки стали щосили бити афганця. Один із представників фірми зателефонував керівникові, який і викликав на місце події міліцію та швидку.

Наразі за фактом вбивства проводиться досудове розслідування за ст.115 Кримінального кодексу України. Рушницю та інші речові докази вилучено і направлено на експертизу. Чоловік, який стріляв у охоронця, з переломами рук, ніг та чисельними травмами знаходиться під охороною в лікарні. Всі учасники події встановлені та опитані. Слідчими оцінюється законність дій працівників агрофірми.

ВЗГ ГУМВС України

в Київській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: За справою "караванського ...

КОМЕНТАРІ