В Хмельницькій області жорстоко забили братів-близнюків, один з яких помер

В Хмельницькій області жорстоко забили братів-близнюків, один з яких помер

29.11.12 09:12 0 1332
Брати-близнюки постраждали від злочинних дій трьох своїх знайомих. Чоловіки завітали до оселі потерпілих та вчинили фізичну розправу. У результаті один помер, за життя іншого ведуть боротьбу медики.

Після розлучень 49-річні чоловіки прийняли рішення жити разом у батьківській хаті в обласному центрі. Оскільки роботи у них не було, перебивалися випадковими заробітками, а досаду за невтілені мрії топили у спиртних напоях. Згубною звичкою братів користувалися численні випадкові знайомі, серед яких з‘явився і 27-річний житель Хмельницького району. За декілька днів до трагедії він та його товариш побили одного з братів так, що той навіть звернувся по допомогу в органи внутрішніх справ.

Кривдник зовсім не розраховував, що події повернуться таким чином, тож заходив до нього миритися і просив забрати заяву з міліції. Коли ж зрозумів, що за скоєне доведеться відповідати перед законом, розповів під час застілля про халепу односельцям 19 та 24 років. Підігріті алкоголем молодики одразу одностайно вирішили: згоду на перемирення потрібно не випрошувати, а «вибити». Нетверезі зловмисники прихопили з собою дерев‘яні палиці та пізно ввечері завітали до оселі потерпілих.

Судмедексперт виявив на тілі загиблого чоловіка щонайменше 24 переломи, інший потерпілий проходить лікування у травматологічному відділенні Хмельницької обласної лікарні.

Дії чоловіків кваліфіковано за ч.2 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, за вчинене звірство чоловікам загрожує довічне ув‘язнення.

СЗГ УМВС України в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ