У Житомирі обговорювали формування нового складу громадської ради при облдержадміністрації

У Житомирі обговорювали формування нового складу громадської ради при облдержадміністрації

29.11.12 11:34 0 1902
Створення сприятливих умов для розвитку та активної діяльності інститутів громадянського суспільства Житомирщини, популяризації кращого їх досвіду; координація заходів щодо проведення консультацій з громадськістю з важливих питань життя регіону, залучення громадських лідерів до підготовки проектів управлінських рішень – один з пріоритетних напрямків діяльності головного управління інформації та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

Діяльність громадської ради при Житомирській облдержадміністрації 2011-2012 років є яскравим свідченням того, що обласна державна адміністрація та інститути громадянського суспільства регіону зацікавлені в діалозі та партнерстві, підвищенні ефективності взаємодії.

27 листопада на виконання протокольного рішення загальних зборів громадської ради при Житомирській облдержадміністрації від 8 листопада 2012 року відбулось засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування нового складу громадської ради при облдержадміністрації. Очолює ініціативну групу голова громадської ради при облдержадміністрації О.Умінський (голова ГО «Купол»), секретарі ініціативної групи – Ж.Соловйова (секретар громадської ради, голова правління ЖОМГО «Сучасний формат») та заступник начальника головного управління, начальника управління комунікацій з громадськістю С.Сластухіну. До складу ініціативної групи ввійшли: начальник головного управління інформації та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації І.Басова, голови комісій громадської ради при облдержадміністрації. Ініціативною групою прийнято рішення: наступне засідання, на якому затвердити повідомлення про дату, час, місце, порядок проведення установчих зборів, порядок проведення установчих зборів, порядок подання заяв для участі в установчих зборах, відомості про склад ініціативної групи, провести 18 грудня.

Довідково: Відповідно до п.8 Типового положення про громадську раду, затвердженого постановою КМУ від 3 листопад 2010 року №996, якщо при державному органі вже утворена громадська рада, не пізніше ніж за 60 календарних днів до закінчення її повноважень вона утворює ініціативну робочу групу з підготовки установчих зборів для формування нового складу ради. До складу ініціативної групи входять представники інститутів громадянського суспільства, в тому числі ті, які є членами діючої громадської ради та органу, при якому утворюється громадська рада.

Громадська рада при Житомирській облдержадміністрації була утворена 27 січня 2011 року.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ