Хмельниччина: Співробітники МНС провели рейд по підвалах багатоповерхівок

Хмельниччина: Співробітники МНС провели рейд по підвалах багатоповерхівок

29.11.12 09:26 0 1650
Традиційно в період стрімкого похолодання зростає кількість пожеж, спричинених необережним поводженням з вогнем з метою обігріву. Особливо гостро ця проблема постає у підвалах багатоповерхових будівель, де час від часу знаходять притулок особи без постійного місця проживання. Крім того, часто додають клопоту й самі ж мешканці багатоповерхівок, які захаращують підвальні приміщення старими речами та меблями. Варто зауважити, що цей мотлох, який з дня у день накопичується, може стати джерелом пожежі.

У зв’язку з цим, співробітники МНС спільно з комунальниками та засобами масової інформації 22 листопада провели рейдову перевірку підвальних приміщень багатоквартирних житлових будинків міста Хмельницького. Особлива увага була прикута до підвальних приміщень, де вже неодноразово виникали пожежі. Відрадно було констатувати, що комунальники вчасно відреагували на зауваження вогнеборців та позакривали ці підвали. Проте, в ході рейду виявлялись приміщення із вільним доступом. Звичайно ж невідкладно вживались усі заходи для перекриття доступу туди стороннім особам.

Крім того, в ході рейду жителям будинків рятувальники переконливо рекомендували закривати доступ у підвальні та горищні приміщення на замки, оглядати їх на випадок зламу, прибрати звідти горючі матеріали, тощо. Громадяни також отримували листівки попереджувального характеру з рекомендаціями щодо основних правил пожежної безпеки в осінньо-зимовий пожежонебезпечний період.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: Делегації Хмельницької ...

КОМЕНТАРІ