У Рівному через халатність працівників мало не згоріло підприємство

У Рівному через халатність працівників мало не згоріло підприємство

29.11.12 08:55 0 1362
На черговий пункт зв’язку оперативно-диспетчерської служби ТУ МНС у Рівненській області надійшло повідомлення про пожежу на території ТзОВ "Еллін" в місті Рівне по вулиці Хмільній. Вже за лічені хвилина за вказаною адресою прибуло два чергових відділення рятувальників та оперативно-координаційний центр обласного управління МНС. Про це повідомила прес-служба УМНС України в Рівненській області.

За зовнішніми ознаком вогнеборці з’ясували, що осередок займання знаходиться у підсобному приміщенні офісно-складської будівлі. Для гасіння пожежі було задіяно дві ланки газодимозахисної служби. Рятувальники в апаратах захисту органів зору та дихання проникли у вщент задимлене приміщення, віднайшли осередок займання та ліквідували пожежу.

Внаслідок оперативних та злагоджених дій працівників служби порятунку, вдалося не допустити поширення вогню на інші приміщення та врятувати від знищення майно підприємства. Вогнем було пошкоджено 2 м.кв. внутрішнього оздоблення стіни підсобного приміщення. Попередньою причиною займання є грубе порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електробігрівального приладу. Іншими словами, хтось із працівників підприємства, обігріваючи приміщення, залишив увімкненим електричний конвектор, який через коротке замикання загорівся та мало не спричинив серйозної пожежі.

Працівники Територіального управління МНС у Рівненській області вкотре застерігають всіх громадян! Не залишайте без нагляду ввімкнені в електромережу нагрівальні прилади та побутову техніку. Не використовуйте саморобні електрообігрівачі. Не користуйтесь пошкодженими розетками та вимикачами. Будьте обережні при використанні відкритого вогню.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ