На Волині начальник міськвідділу міліції подав у відставку

На Волині начальник міськвідділу міліції подав у відставку

29.11.12 16:50 0 1414
Начальник Ковельського МВ УМВС України у Волинській області подав рапорт на звільнення у зв’язку з повішенням затриманого у службовому автомобілі, повідомили у секторі зв`язків з громадськістю УМВС України у Волинській області.
Окрім того, Ковельська міжрайонна прокуратура проводить перевірку щодо правомірності дій працівників міліції.
Як зазначено в повідомленні, у понеділок, у чергову частину міськвідділу звернулася жінка і повідомила про те, що її співмешканець влаштував сімейний дебош. На місце виїхала слідчо-оперативна група. Прибувши за вказаною адресою, працівники міліції застали нетверезого чоловіка і прийняли рішення відвезти його в лікарню для встановлення ступеню алкогольного сп’яніння.
Перед тим, як посадити його у відсік для адмінзатриманих, міліціонери провели поверхневий огляд із метою виявлення предметів, якими він міг завдати шкоду собі або оточуючим. Оскільки чоловік вів себе спокійно, спецзасоби і заходи фізичного впливу щодо нього не застосовувалися.
Коли автомобіль під’їхав до медичного закладу, міліціонери відчинили двері службового автомобіля і побачили, що чоловік повісився.
За даним фактом була проведена службова перевірка, за результатами якої щодо працівників міськвідділу застосовані заходи дисциплінарного впливу, а начальник подав рапорт на звільнення.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Священика з Рівненщини ...
Наступна новина: Чернівці: Сесія міської ...

КОМЕНТАРІ