Відбулося засідання громадської консультативної ради з питань охорони культурної спадщини Чернівців

Відбулося засідання громадської консультативної ради з питань охорони культурної спадщини Чернівців

29.11.12 17:06 0 1380
У засіданні взяло участь керівництво департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради. На початку засідання хвилиною мовчання віддали шану багаторічному члену громадської ради Семену Цидельковському, що відійшов у вічність.

Після детального обговорення погоджено реконструкцію будівлі магазину з надбудовою другого та мансардного поверхів під житлові приміщення на вул.Українській, 33 (архітектор Вандюк Л.Ф.) та схвалено історико-містобудівне обґрунтування з ескізною пропозицією прибудови навчально-лікувального корпусу БДМУ на вул.Ризькій, 1 з доопрацюванням колористики та пластики фасадів у робочому порядку (архітектор Парій В.І.).

Керівник Центру надання адміністративних послуг міської ради Петро Луців ознайомив присутніх з роботою Дозвільного центру міської ради в галузі архітектури, містобудування та охорони культурної спадщини, надав роз’яснення щодо нормативної бази у сфері адміністративних послуг.

Було обговорено питання спорудження пам’ятника жертвам голодомору та репресованим.

Також прийнято рішення звернутися до керівництва Чернівецької міської ради з пропозицією обмежити жалобні ритуальні покладання паперових вінків до пам’ятників і монументів на міських територіях та забезпечити їх оперативне прибирання. У разі необхідності, як варіант – замінити скорботні вінки на живі квіти та свічки.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Сесія міської ...
Наступна новина: За тиждень в Чернівцях ...

КОМЕНТАРІ