До Державного архіву Івано-Франківщини з початку року надійшло понад півтори тисячі соцільно-правових запитів

До Державного архіву Івано-Франківщини з початку року надійшло понад півтори тисячі соцільно-правових запитів

29.11.12 18:52 0 1338
Відбулося засідання колегії Державного архіву Івано-Франківської області. Розглядалися питання про підсумки комплексної перевірки стану роботи архівного відділу Рогатинської райдержадміністрації та стан роботи із зверненнями громадян у державному архіві області.

На колегії розглянуто стан реалізації архівним відділом Рогатинської райдержадміністрації державної політики у сфері архівної справи і діловодства на території Рогатинського району і прийнято рішення щодо зміцнення матеріально-технічної бази архівного відділу, усунення виявлених недоліків у роботі та проведення в IV кварталі 2013 року контрольної перевірки з питань виконання рішення колегії.

Питання роботи зі зверненнями громадян постійно перебуває на контролі керівництва Державного архіву області. За період з 1 січня по 15 листопада 2012 року до держархіву області, зокрема, надійшло 1762 соціально-правових запити, а також 145 тематичних, 156 генеалогічних і 388 запитів за актами цивільного стану. Всі запити виконуються вчасно, без порушення термінів. Рішення колегії спрямоване на покращення роботи архіву в цьому напрямку.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівщина: В області ...

КОМЕНТАРІ