«Львівська міська рада поверне запозичення до встановленого терміну», – О. Іщук

«Львівська міська рада поверне запозичення до встановленого терміну», – О. Іщук

29.11.12 19:56 0 1379
Як повідомляють у департаменті фінансової політики ЛМР, 18 грудня 2012 року закінчується термін випуску облігацій місцевої позики серії В Львівської міської ради на суму 42 млн грн. Львівська міська рада поверне запозичення до встановленого терміну.

Станом на 29 листопада 2012 року обсяг місцевого запозичення, зокрема, щодо випуску облігацій місцевої позики серії В, становить 42 млн грн.

— Ця сума є у нас на рахунку. Залишається лише закупити наші облігації, і до встановленого терміну, до 18 грудня 2012 року, ми встигаємо розрахуватися. Що стосується запозичень до наступних років, то щороку, приймаючи бюджет, ми обов’язково передбачаємо суми, необхідні для погашення і вкладаємо ці кошти. — Олег Іщук, директор департаменту фінансової політики ЛМР

Львівська міська рада виступає гарантом кредитів комунальними підприємствами. Борг ЛМКП «Львівводоканал» на суму 60,3 млн грн повернуть за рахунок різниці у тарифах, яку місто має отримати від держави.

— Щодо кредитів комунальними підприємствами, гарантом яких виступає Львівська міська рада, то «Львівводоканал» станом на 29 листопада 2012 року має борг 60,3 мільйони гривень по кредиту Міжнародного банку реконструкції та розвитку до 2021 року. У Міністерстві фінансів зараз вирішується питання про погашення цього боргу за рахунок різниці у тарифах. Тривають переговори. Держава нам винна різницю у тарифах для Львівводоканалу, і ми хочемо за рахунок цих коштів борг погасити. — Олег Іщук, директор департаменту фінансової політики ЛМР

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ