Повідомлення про замінування залізничного вокзалу

Повідомлення про замінування залізничного вокзалу "Львів" виявилося хибним

29.11.12 23:34 0 1265
До чергової частини лінійного відділу на станції «Львів» надійшло повідомлення від чергового по вокзалу. Залізничники розповіли, що на телефон довідкового бюро вокзалу зазначеної станції зателефонував невідомий та повідомив, що приміщення головного вокзалу м. Львова заміновано.

Одразу ж на місце події виїхали слідчо-оперативні та вибухо-технічні групи, які обстежили приміщення вокзалу та прилеглу територію на предмет можливої наявності вибухового пристрою.

Правоохоронці разом з рятувальниками евакуювали пасажирів та персонал вокзалу, а це близько 700 осіб. Роботу вокзалу було заблоковано на 40 хвилин.

По закінченню роботи експертів вибухотехніків стало відомо, що повідомлення про замінування було хибним та вибухового пристрою не знайдено.

Згідно чинного Кримінального кодексу України частини 1 статті 259 - завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками, — карається позбавленням волі на строк від двох до шести років.

Підрозділ зв’язків із громадськістю
УМВС України на Львівській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ