Остап Гавриш запрошує земляків-прикарпатців до столиці на свій бенефіс

Остап Гавриш запрошує земляків-прикарпатців до столиці на свій бенефіс

30.11.12 07:52 0 2075
9 грудня, у свій день народження, відомий український композитор, наш краянин Остап Гавриш дасть концерт-бенефіс у Палаці спорту м. Києва. Вітаємо! Це буде феєречне льдове шоу театру Дмитра Дмитренка «Музика і лід».

Концерт розпочнеться о 17.00, а з 17.40 - пряма трансляція на Першому національному. Ведучі - донька композитора Маріанна Гавриш і Тимур Мірошниченко.

У бенефісі уродженця Косівщини Остапа Гавриша візьмуть участь кращі артисти української естради: Василь Зінкевич, Іво Бобул, Павло Зібров, Лілія Сандулеса, Віталій і Світлана Білоножки, Надія Крутова-Шестак, Оксана Пекун, а також Філіп Жмахер (Сербія). Пісні композитора, що стали дійсно популярними, виконуватимуть Анатолій Гнатюк, Павло Мрежук, Марта Шпак з Рожнятівщини, «Козацькі забави», Ігор Рудий, Ілларія, Назар Савко зі Львова, Михайло Грицкан з Чернівців, Олексій Шпортько, Оксана Нестеренко, Анастасія Жмахер, Лариса Гордьєра з Москви (РФ).

Маріанна Гавриш виконуватиме батькові «Ожини» на слова Богдана Томенчука, «Я дякую тобі, любове» (слова Володимира Григорака з Кобак Косівського району. В дуеті з батьком-іменником Маріанна заспіває «Шануймо батька і матір» з циклу «Десять Божих заповідей».

Учасниками льодового шоу у столичному Палаці спорту будуть кращі фігуристи України та Росії (з Москви та Петербурга).

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ