Івано-Франківськ: Депутати затвердили списки громадян на отримання земельних ділянок в мікрорайоні «Черешеньки»

Івано-Франківськ: Депутати затвердили списки громадян на отримання земельних ділянок в мікрорайоні «Черешеньки»

30.11.12 07:59 0 1379
Міська рада прийняла рішення «Про погодження списків громадян на отримання земельних ділянок під індивідуальне житлове будівництво в мікрорайоні «Черешеньки»

29 листопада 2012 року депутати знову повернулися до розгляду спірного питання щодо виділення земельних ділянок під індивідуальне житлове будівництво в мікрорайоні «Черешеньки».

У проекті рішення депутатам запропоновано заново погодити списки громадян на отримання земельних ділянок під індивідуальне будівництво в згадуваному мікрорайоні. Попередні ж рішення щодо передачі у власність земельних ділянок для будівництва індивідуальних житлових будинків – скасувати.

Міська рада погодилась із пропозиціями та прийняла відповідне рішення.

Громадянам, які не реалізували права на отримання земельної ділянки, згідно рішення сесії Івано-Франківської міської ради від 14.04.2009 року «Про передачу у власність земельних ділянок для будівництва індивідуальних житлових будинків в мікрорайоні «Черешеньки», рішенням рекомендується надати земельні ділянки для індивідуального житлового будівництва в мікрорайоні №7 (Пасічна) після затвердження детального плану території.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: Руслан Марцінків: ...

КОМЕНТАРІ