У Чернігівській міській раді розглядали фінансові плани комунальних підприємств на 2013 рік

У Чернігівській міській раді розглядали фінансові плани комунальних підприємств на 2013 рік

30.11.12 08:51 0 1682
Згідно з графіком розгляду фінансових планів комунальних підприємств на 2013 рік 29 листопада відбулось чергове засідання комісії з аналізу фінансово-господарської діяльності підприємств комунальної власності та посилення контролю за виконанням умов контрактів під керівництвом заступника міського голови Олександра Буцка.

Керівники комунальних підприємств «Дільниця з контролю за благоустроєм міста», «Спецкомбінат» комунального побутового обслуговування, «Комунальне шляхо-будівельне підприємство», «Чернігівбудінвест» підводили попередні висновки виконання планів за 2012 рік і ознайомили з основними фінансовими показниками планів своїх підприємств на наступний рік.

Участь у роботі комісії взяли заступники міського голови Микола Сенькович, Олександр Сердюк, Віктор Бистров, Станіслав Віхров та депутати міської ради. Особливу увагу члени комісії зосередили на питаннях прибутковості підприємств, адміністративних витратах, зокрема, зарплату працівників та їх чисельність, а також, капітальних інвестиціях комунальних підприємств міської ради.

Олександр Буцко закликав керівників комунальних підприємств взяти до уваги всі пропозиції та зауваження членів комісії і скоригувати фінансові плани своїх підприємств з урахуванням прийняття міського бюджету на 2013 рік.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ