Львівщині перераховано 28 млн гривень субвенції для розрахунків з підприємствами, надавачами житлово-комунальних пільг і субсидій населенню

Львівщині перераховано 28 млн гривень субвенції для розрахунків з підприємствами, надавачами житлово-комунальних пільг і субсидій населенню

30.11.12 08:54 0 1356
На Львівщині постійно проводиться робота з відшкодування житлово-комунальним підприємствам наданих населенню пільг та субсидій за механізмом, передбаченим постановою Кабінету Міністрів України, що сприяє покращенню розрахункової дисципліни.

Зокрема, в листопаді поточного року головним фінансовим управлінням облдержадміністрації разом із постачальниками енергоносіїв оформлено спільні протокольні рішення на відшкодування наданих населенню пільг і субсидій, згідно з якими з державного бюджету перераховано області в рахунок субвенції на цю мету 28 млн гривень.

А з початку року за таким механізмом проведено фінансування видатків на відшкодування пільг і субсидій населенню в сумі 255,4 млн.грн., що на 10,3 млн.грн. або 4,2 відсотка більше порівняно з відповідним періодом минулого року.

За словами начальника головного фінансового управління облдержадміністрації Олега  Демківа, це дало можливість провести розрахунки підприємствами комунальної сфери області з постачальниками енергоносіїв за природний газ в сумі 186,9 млн грн  та електричну енергію – 68,5 млн гривень.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігівській міській ...
Наступна новина: Львівщина: На засіданні ...

КОМЕНТАРІ