Прийнято Програму розвитку конкурентоспроможної туристичної галузі у місті Луцьку 2013-2014 роки

Прийнято Програму розвитку конкурентоспроможної туристичної галузі у місті Луцьку 2013-2014 роки

30.11.12 10:16 0 1362
Депутати прийняли Програму розвитку конкурентоспроможної туристичної галузі у місті Луцьку 2013-2014 роки. Вона покликана утвердити місто Луцьк на туристичній мапі України та за кордоном шляхом формування унікального конкурентоспроможного туристичного продукту, що пропонуватиме місто Луцьк для туристів.

Впровадження Програми передбачається за такими основними напрямами: брендинг міста Луцька, маркетингова кампанія міста Луцька, розвиток туристичної інфраструктури, підвищення якості сфери обслуговування.

Програма розроблена з метою створення високорентабельної туристичної галузі міста, покликаної зробити Луцьк конкурентоспроможним на національному та міжнародному туристичному ринках шляхом позиціонування Луцька як серця синьоокої Волині.

Реалізація зазначеної Програми потребує фінансування з міського бюджету на 2013 - 2014 роки та залучення позабюджетних коштів. Ці кошти забезпечать реалізацію переліку заходів Програми, зокрема поширення інформації про туристичні ресурси міста шляхом проведення широкої інформаційно-промоційної кампанії Луцька на національному та міжнародному рівнях (представлення міста на виставках, ярмарках, форумах в Україні та за кордоном), проведення туристично привабливих заходів у місті, відкриття нових туристичних об'єктів, покращення туристичної інфраструктури та ін.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Депутати розглянули ...

КОМЕНТАРІ