Зростає зацікавленість австрійських ділових кіл до співпраці з Львівщиною

Зростає зацікавленість австрійських ділових кіл до співпраці з Львівщиною

30.11.12 13:03 0 1377
Представники австрійських ділових кіл зацікавлені в розробці обласних програм Карпатського регіону Львівської області. Про це 29 листопада зазначив торговий радник Посольства Австрії в Україні Грегор Постль, під час зустрічі з начальником головного управління з питань Євро 2012, містобудування та будівництва облдержадміністрації – головним архітектором області Володимиром Лавріним.

Володимир Лаврін ознайомив Грегора Постля з розробленою концепцією розвитку спортивної та туристичної інфраструктури області, станом проектних робіт щодо об’єктів, які можуть зацікавити потенційних австрійських інвесторів: будівництво нових готелів, спортивних об’єктів, модернізація існуючої інфраструктури зимових видів спорту у Карпатах.

Головний архітектор області розповів, що інвесторам будуть запропоновані земельні ділянки для будівництва нових готелів, об’єктів спортивної і придорожньої інфраструктури та створені сприятливі умови для їх реалізації. Також він зазначив, що до 2022 року очікується збільшення у 2 рази кількості місць для проживання гостей та туристів на території Львівщини.

Торговий радник Посольства Австрії Грегор Постль підтвердив зацікавленість у подальшій співпраці з цих напрямків.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині 8 тисяч ...
Наступна новина: Львівщина: 659 населених ...

КОМЕНТАРІ