Тернопіль: На

Тернопіль: На "Я хочу жити" зібрали вже 102 тисячі гривень

30.11.12 13:14 0 1302
Протягом року в рамках акції «Я хочу жити» зібрали 102 тисячі гривень. Ці кошти підуть на закупівлю обладнання для двох швидких, придбаних для міста меценатам (загальна вартість автомобілів 200 тисяч гривень).

Організатори запевняють, що механізм проведення акції – абсолютно прозорий. Зібрані кошти надійдуть на рахунок Червоного Хреста з приміткою «На акцію «Я хочу жити». Перераховуватимуть гроші при волонтерах в ЦДМІ ім. Довженка.

«Акція «Я хочу жити» - це крок до активізації громади. Адже громада і влада повинні спільно вирішувати наболілі проблеми. Зараз ми на етапі реформування швидкої екстреної допомоги. З наступного року ця служба переходить на обласний рівень, відповідно завдання надавати оперативно швидку медичну допомогу ще більш ускладнюється. Мусимо розуміти, що існує проблема недофінансування галузі, тому потрібно шукати шляхи виходу і забезпечувати спільними зусиллями ефективну роботу медицини в Тернополі», - зазначив заступник міського голови Леонід Бицюра.

Під час фінальної акції працюватимуть понад сто школярів-волонтерів. За сумлінну працю їх нагороджуватимуть у День волонтера 5 грудня під час форуму ««Тернопіль – місто розвитку. Гуманітарний вимір» в Українському домі «Перемога».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Буковині стався 1 ...
Наступна новина: В Чернігові замість стели ...

КОМЕНТАРІ