У Чернівцях затримано зловмисників, які посеред ночі намагалися вбити таксиста

У Чернівцях затримано зловмисників, які посеред ночі намагалися вбити таксиста

30.11.12 13:24 0 1310
Днями у Чернівцях група затримання «Буковина» у складі старшого сержанта міліції М.Пауловича та сержанта міліції К.Пічалка несла службу по маршруту патрулювання. Близько опівночі наряд отримав повідомлення від чергового інспектора чергової частини ВДСО, що по одній з вулиць міста здійснено напад на таксиста.

За лічені хвилини працівники ДСО прибули на місце пригоди, де до них звернувся 44-річний працівник служби таксі. Чоловік розповів правоохоронцям, що близько 00.20 години він підвозив двох невідомих громадян. Після виконання замовлення пасажири навідріз відмовились розрахуватись за послуги, а у відповідь на вимогу працівника таксі оплатити проїзд, напали на нього. В результаті сутички зловмисники нанесли таксисту численних тілесних ушкоджень і навіть душили його ременем безпеки. Залякавши водія, вони ще й пошкодили автомобіль – розбили бокове скло та праве дзеркало заднього виду.

Для розкриття вказаного злочину по «гарячих слідах» працівники ДСО разом із потерпілим почали здійснювати об’їзд прилеглих території. Через 20 хвилин зловмисників затримали на сусідній вулиці. Оскільки при затриманні вони чинили опір працівникам міліції, то до них були застосовані прийоми рукопашного бою та спецзасоби.

Наразі затриманих доставили до Шевченківського райвідділу міліції. За попередніми даними, зловмисникам інкримінують правопорушення, передбачене ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

ВДСО при УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ