На Чернігівщині затримали зловмисника, який викрадав пальне тонами

На Чернігівщині затримали зловмисника, який викрадав пальне тонами

30.11.12 13:27 0 1655
На Чернігівщині працівники міліції затримали зловмисника, який на території Чернігівського району протягом півроку здійснював крадіжки дизельного пального зі сховищ пально-мастильних матеріалів.

Протягом півріччя до чергової частини Чернігівського райвідділу міліції надійшло декілька звернень представників сільгосппідприємств різних сіл району про те, що з їх складів пально-мастильних матеріалів зникла велика кількість дизельного пального.

На всі вищезазначені повідомлення черговим була направлена слідчо-оперативна група. Міліціонери оглянули місця злочину, опитали працівників підприємств, мешканців прилеглих будинків, задокументували сліди злочину. Було встановлено, що у першому випадку зловмисник поцупив більше двох тонн дизельного пального, а у другому близько 4,5 тонни.

Розкрити тоді крадіжки «по гарячих слідах» не вдалося. Розслідуванням цих злочинів зайнялися працівники карного розшуку. В ході проведення комплексу оперативних заходів, спрямованих на встановлення транспортного засобу, за допомогою якого зловмисник перевозив викрадене, оперативники вийшли на слід підозрюваного та затримали його. Ним виявився 33-річний чернігівець, як розповів останній, він вночі за допомогою електричної помпи викачував зі сховища дизельне пальне одразу в діжки, які знаходилися в кузові його ГАЗ-53, а потім вивозив крадене до міста, де й реалізовував оптом.

Дії чоловіка кваліфіковано за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

СЗГ УМВС України

в Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернівцях затримано ...
Наступна новина: У Вінниці затримали ...

КОМЕНТАРІ