У Вінниці затримали автовикрадача, який, тікаючи, влаштував ДТП

У Вінниці затримали автовикрадача, який, тікаючи, влаштував ДТП

30.11.12 13:31 0 1302
О пів на другу ночі у місті Вінниці по вулиці Київській екіпаж дорожньо-патрульної служби зупиняв автомобіль «ВАЗ-21063», який, рухаючись у напрямку виїзду з міста, чинив перешкоду транспорту.

Порушник вимогу про зупинку проігнорував та, додавши швидкості, продовжив рух. Правоохоронці почали переслідувати автівку, яка намагалася втекти від переслідування, створюючи небезпечні ситуації на дорозі.

До переслідування зловмисника приєдналося ще два службові автомобілі ДПС. Неодноразові вимоги про зупинку втікач ігнорував.

Неподалік АЗС смт. Стрижавка правопорушник скоїв дотичне зіткнення зі службовим автомобілем «ВАЗ-210994», в результаті чого його відкинуло на електроопору зовнішнього освітлення. Під час перевірки встановлено, що автомобіль «ВАЗ-21063» був щойно викрадений. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди зловмисник отримав тілесні ушкодження та госпіталізований до лікарні.

Власник «ВАЗу» навіть не підозрював про подію, дізнався про угон його автомобіля від інспекторів ДАІ. Викрадений легковик відновленню не підлягає.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспортного засобу особою, яка керує транспортним засобом) і ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, якими передбачена відповідальність у вигляді обмеження волі від 3 до 5 років.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Рівненщина: В обласному ...

КОМЕНТАРІ