Івано-Франківщина: Навчаються керівники підрозділів райдержадміністрацій

Івано-Франківщина: Навчаються керівники підрозділів райдержадміністрацій

30.11.12 19:11 0 1351
Протягом останнього тижня листопада в Івано-Франківському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій завершує навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації група керівників структурних підрозділів райдержадміністрацій, VI категорія посад.

28 листопада державні службовці пройшли стажування на базі управлінь і відділів обласної державної адміністрації. Проведення таких стажувань слухачів вже ввійшло в практику роботи центру, який постійно прагне створювати належні умови для навчання управлінських кадрів на практичній основі.

29 листопада у навчанні державних службовців взяв участь голова Ради професійних спілок області Ігор Басюк, який ознайомив слухачів з темою «Ведення соціального діалогу в умовах соціально-економічних реформ»

У цей же день відбулася презентація нового навчально-методичного посібника «Прикладна конфліктологія».

Під час презентації перед присутніми виступили директор центру Богдан Волошинський та автор видання, викладач центру, Зіновія Карпенко, доктор психологічних наук, професор, завідувач кафедри педагогічної та вікової психології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Автор ознайомила слухачів з основним змістом посібника, який пропонує керівникам органів державної влади базові знання з конфліктологічної компетентності і стане для держаних службовців довідником корисних знань і комунікативних умінь. На завершення зустрічі автор подарувала усім учасникам презентації новий навчальний посібник, який вийшов друком в центрі.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: На ...
Наступна новина: В Тернополі відбувся фінал ...

КОМЕНТАРІ