Полтавський зять отримав 8 ножових поранень

Полтавський зять отримав 8 ножових поранень

30.11.12 21:10 0 1350
Майже два тижні провів у лікарні та дивом залишився живим мешканець Полтави, який отримав вісім ножових поранень від співмешканця своєї тещі. Причиною такої агресії з боку нападника стало образливе слово, яке прозвучало на його адресу з вуст чоловіка.

На тулубі 29-річного чоловіка сьогодні „немає живого місця”. Весь у рубцях, швах та пов’язках, чудом залишившийся жити після страшної події. Про те, що залишився живим і сам потерпілий говорить сьогодні, як про щось нереальне. „Із восьми ножових поранень, - говорить він, - чотири проникаючих. Одне в область серця - ніж зупинився за кілька міліметрів від серця, якби лезо не зачепило кістку, то я б із вами не розмовляв”. Про те, як усе відбувалось, чоловік розповідає неохоче, видно, що йому важко навіть згадувати події того вечора. Тож йому на допомогу прийшла дружина. - До нас приїхали гості із-за кордону, - згадує вона. – Ми сиділи за столом. Відразу після повернення з роботи, співмешканець моєї матері почав чіплятись до мене з різними образливими словами. Йому, мабуть, було не по-собі, що йому ніхто не наливає горілки, а можливо не сподобалось, що мені мої друзі подарували певну суму грошей, - додала жінка. Почувши образливі слова на адресу своєї дружини, чоловік вийшов із кімнати в коридор та почав відповідати такими ж грубостями. Одне із слів, яке у розпал суперечки вилетіло з вуст чоловіка, зачепило співмешканця його тещі „за живе”.

- Я більше п’ятнадцяти років відсидів у в’язниці, - пояснював у подальшому свій вчинок 30-річний співмешканець тещі. – Почути таке слово на свою адресу „на зоні” – це найбільше приниження. Я звик до таких правил, тому в даному випадку відреагував так агресивно. Про свій вчинок ніскільки не шкодую – шкодую тільки, що він залишився живим, - додав він. Про бажання нападника не просто завдати тілесних ушкоджень, а саме будь-що відправити родича на той світ, свідчать не лише його слова, але й дії після нанесення ударів. - Після отримання кількох ударів ножем, - продовжувала розповідь дружина потерпілого, - мій чоловік упав. Однак, друг матері не зупинився - він наскочив на лежачого та продовжував бити його ножем. Навіть коли чоловікові вдалось вирватись та втекти до сусіда, розлючений співмешканець довго грюкав у сусідські двері, щоб зайти у квартиру та закінчити свою справу, тобто вбити чоловіка, - казала жінка.

Відразу після інциденту нападника затримали працівники міліції, він зараз перебуває за гратами. Можна із впевненістю сказати, що там йому доведеться провести чималу частину свого наступного життя. - Дії чоловіка, - говорить тимчасово виконуючий обов’язки першого заступника начальника Київського РВ ПМУ майор міліції Олександр Гавриленко, - кваліфікуються за частиною 1 статті 115 та 15 Кримінального кодексу України – це замах на вбивство. За скоєння даного злочину передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років, - додав правоохоронець.

Київський РВ ПМУ

УМВС України в Полтавській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині розпочато ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ