Діти-сироти побували на «Арені Львів»

Діти-сироти побували на «Арені Львів»

30.11.12 22:57 0 1334
28 листопада, на стадіоні «Арена Львів» для дітей-сиріт та дітей з неблагополучних сімей відбувся соціальний захід, участь в якому взяло 50 діток. Учасниками заходу стали вихованці дитячого будинку «Вишенька» (с. Жовтанці) та школи-інтернату № 104 (с.м.т. Брюховичі).

На «Арені-Львів» дітей чекала  пізнавальна та розважальна програма. Спочатку їм провели цікаву екскурсію стадіоном, після якої вони відновлювали сили за солодким частуванням у «Фан кафе». Тут дітей різноманітними іграми та конкурсами забавляли аніматори СРЦ «Веселий вулик» та шкільний театр «Перлинка». На завершення акції організатори заходу — байкерський клуб «Галіція» — вручили дітлахам приємні подарунки, а професійний фотограф на згадку про яскраву подію усім дітлахам провів фотосесію на футбольному полі.

Захід відбувся в рамках проекту «Соціальна відповідальність», який  ініційований управлінням внутрішньої політики Львівської міської ради. Організатори заходу: Байкерський клуб «Галіція» та адміністрація стадіону «Арена Львів».

— Підтримуючи соціальні заходи, управління внутрішньої політики  намагається об’єднати потреби, ідеї і ресурси львів’ян, з однієї сторони дітей, які опинились без батьківської любові і опіки, а з іншої сторони людей, які мають бажання допомогти і фінансову можливість підтримати соціальні заходи. — Цим заходом ми спільно подарували дітям, які опинились у складних життєвих обставинах позитивні емоції, щасливі спогади, свою увагу та тепло для того, щоб вони відчули себе потрібними. Приємно було бачити їхні щасливі обличчя та чути їхні слова подяки. Ми щиро вдячні всім, хто ініціює та всім, хто  долучається до  таких потрібних заходів. — Соломія Басараб, координатор соціального заходу від управління внутрішньої політики

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львів: Управління ...
Наступна новина: Львівські ІТ-компанії ...

КОМЕНТАРІ