Тернопільщина: Чотири легкові автомобілі вручено особам з інвалідністю

Тернопільщина: Чотири легкові автомобілі вручено особам з інвалідністю

30.11.12 23:12 0 1364
Напередодні Міжнародного дня інвалідів заступник голови обласної державної адміністрації Василь Гецько вручив ключі від легкових автомобілів ЗАЗ «Сенс» особам з обмеженими можливостями здоров'я.

Новий автотранспорт отримали жителька м.Тернополя Ганна Костенко, житель с.Товстеньке Чортківського району Казимир Олексик, мешканець с.Токи Підволочиського району Петро Мазурик, жителька с.Окопи Борщівського району Сніжана Сало.

Василь Гецько зазначив, що загалом на Тернопільщині проживає понад 54 тисячі інвалідів. Соціальні служби області надають більшості з них необхідну допомогу з лікування, оздоровлення, протезування, догляду, працевлаштування.

«Поліпшення рівня життя та добробуту найуразливіших верств населення є пріоритетним напрямком соціальної політики нашої держави. Наша сьогоднішня акція є ще одним підтвердженням цього. І це не поодинокий факт, адже з початку 2012 року 18 інвалідів вже отримали легкові автомобілі, з них 11 - безкоштовно та на пільгових умовах та 7 - у якості гуманітарної допомоги», - сказав заступник голови ОДА.

При цьому він запевнив, що держава й надалі піклуватиметься про потреби інвалідів, посилюватиме їхній соціальних захист та побажав новим автовласникам добрих життєвих доріг.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські ІТ-компанії ...
Наступна новина: Понад 300 творчих робіт ...

КОМЕНТАРІ