Тернопіль: Діти з обмеженими можливостями отримали справжнє свято від міського голови

Тернопіль: Діти з обмеженими можливостями отримали справжнє свято від міського голови

01.12.12 08:50 0 1346
З нагоди Міжнародного дня інвалідів 30 листопада в приміщенні Тернопільського обласного академічного театру актора та ляльки відбулася благодійна акція «Повір у себе». Захід організували для сімей, в яких виховуються діти з обмеженими можливостями. Виставку творчих робіт «Прекрасне своїми руками» представили діти з вадами розумового та фізичного розвитку. Міський голова Тернополя Сергій Надал переглянув виставку і вручив її учасникам подяки та подарунки. Крім того, в подарунок від очільника міста дітки отримали лялькову виставу.

«Щороку на початку грудня українці проявляють солідарність з тією частиною суспільства, яка має особливі потреби і багато в чому залежить від уваги кожного з нас. Ми відзначаємо Міжнародний день інвалідів. Разом з усією світовою спільнотою у цей день ми ще раз переосмислюємо ту істину, що здоров'я - це неоціненний дар. Відчуваємо наскільки всі ми пов'язані між собою мільйонами невидимих зв'язків. Наскільки важливими у нашому житті є турбота і увага, співпереживання і допомога ближнім.

Це день підтримки і допомоги. Тому сьогодні ми маємо нагоду застановитись над тим, чи все зроблено на підтримку людей з особливими потребами. Це нагода замислитись над вагою і значенням спільних дій. Над важливістю об'єднання зусиль задля гармонії всього суспільства та інтеграції людей з особливими потребами у сучасне суспільство.

В Тернополі є чимало таких людей. Всі вони потребують належного ставлення до себе – хочуть жити повним життям. Наше завдання - допомогти їм у цьому.

Окремо хочу звернутись до наймолодших і юних тернополян. Дитинство - це пора сподівань та здійснення мрій. У вас — особливі мрії, ви зіткнулись у своєму житті з тим, чого не знають і не відчувають ваші ровесники. Нехай Господь допоможе вам перетворити терпіння і неприємності у силу і нові таланти. Нехай допоможе вам реалізуватись в житті, яке є багатогранним, у якому є гідне місце для всіх без виключення людей.

Зичу вам, дорогі хлопчики та дівчатка, здоров'я, успіхів у навчанні і творчості, розвитку ваших здібностей і талантів.

Дорослим, які протягом всього життя поруч з цими особливими дітками — глибока вдячність і низький уклін. Нам усім від вас є чого навчитись — терпіння, мужності, ніжності, вірності, наполегливості і особливої любові. Щасти вам у всіх ваших щоденних справах, особистому житті і праці. Від усього серця зичу вам родинного тепла і Господнього благословення!

Нехай у цей день Господь особливо обдарує своїми ласками і благословенням вас і всіх, тих хто особливо цього потребує», - зазначив Сергій Надал.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільщина: Схвалено ...
Наступна новина: Тернопіль: Перспективи ...

КОМЕНТАРІ