Луцьк: Відбулися урочисті збори з нагоди Дня працівників статистики

Луцьк: Відбулися урочисті збори з нагоди Дня працівників статистики

01.12.12 13:06 0 1515
Cьогодні у Палаці культури міста Луцька відбулися урочисті збори з нагоди Дня працівників статистики. З доповіддю про історію в подіях та людях, ветеранів, трудові династії виступив начальник головного управління статистики у Волинській області Вадим Науменко.

Учасників святкового зібрання привітали та вручили нагороди заступник голови обласної державної адміністрації Єдуард Стоєв, радник голови обласної ради Петро Пронь. Від Луцького міського голови, виконавчого комітету міської ради та від себе особисто працівників статистики привітав заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич. У своєму виступі він зазначив, що на перший погляд статистична служба непомітна, та вона акумулює, аналізує інформацію, а це дає можливість побачити, як виглядає та чи інша сфера, порівняно з іншою.

Юрій Вербич вручив Подяку міського голови за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків, а також з нагоди професійного свята – Дня працівників статистики: Ліпич Лесі Володимирівні, головному спеціалісту-економісту відділу структурних обстежень підприємств управління структурної статистики, статистики фінансів підприємств і реєстру статистичних одиниць Головного управління статистики у Волинській області; Руднік Єфросинії Миколаївні, головному спеціалісту-економісту відділу статистики ринку праці управління статистики праці Головного управління статистики у Волинській області.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ