Чернівці: Незабаром адмінпослуги будуть надаватися по Інтернету

Чернівці: Незабаром адмінпослуги будуть надаватися по Інтернету

01.12.12 14:05 0 1358
Уже через рік за допомогою мережі Інтернет кожен бажаючий зможе не тільки замовити необхідну адміністративну послугу, а й оплатити її. Це один з кроків, передбачених законом України «Про надання адміністративних послуг» задля покращення обслуговування населення.

Загалом, чернівецькі адміністративні органи надають 61 адміністративну послугу, 39 з них – через Центр надання адміністративних послуг, що знаходиться за на вул. Б. Хмельницького, 64-А.

З моменту створення працівники центру докладають максимум зусиль задля покращення умов надання послуг. Відповідно до змін в законодавстві було оновлено інформаційні стенди, надруковано 18 видів інформаційно-консультаційних матеріалів, у мережі Інтернет забезпечено вільний доступ до інформації, достатньої для отримання адміністративних послуг (офіційний веб-портал міської ради (розділ «Послуги»).

Для довідки

Додаткову інформацію щодо отримання адміністративних послуг, що надаються виконавчими органами міської ради, районними в місті радами, можна отримати у мережі Інтернет за адресою www.chernivtsy.eu та за телефонами 57 87 31, 57 86 80.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ