Львів: Районні адміністрації уже завозять піскосуміш на підйоми-спуски доріг

Львів: Районні адміністрації уже завозять піскосуміш на підйоми-спуски доріг

01.12.12 15:05 0 1561
Як інформують  у районних адміністраціях міста, снігоприбиральна техніка готова до роботи в зимовий період. Також заготовлено піскосуміш для посипання доріг, її уже розвозять на підйоми-спуски доріг.

— У Шевченківському районі на закупівлю піскосуміші за увесь 2012 рік витратили близько 870 тис грн. «На початок сезону уже завезли 300 тонн, а загалом на весь закупили 2,5 тис тонн піскосуміші, техніка ШРП готова до роботи. — повідомляють у відділі комунального господарства

Також 670 кубометрів піскосуміші придбала Личаківська районна адміністрація. Близько 10 м. куб. уже розвезли на підйоми-спуски в металевих контейнерах, на випадок різкого похолодання. На піскосуміш тут витратили близько 200 тис грн.

Не буде слизько на дорогах у Франківському районі: комунальники забезпечені і технікою, і реманентом, закупили 1 тис м куб піскосуміші. Встановлюють піраміди із піскосумішшю на мостах, підйомах та спусках, до прикладу на вул. Кульпарківській, Княгині Ольги, на мосту на вул. Стрийській.

На закупівлю піскосуміші для Сихова виділили 410 тис грн., за ці кошти придбають 1,7 тис метрів кубічних суміші. У Галицькому районі купили 280 тонн солі та 700 кубометрів піску. На це витратили 250 тис грн. У Залізничній районній адміністрації закупили 2300 тонн піскосуміші приблизно на 400 тис грн. Також з минулого року залишилось 190 тонн піску.

Нагадаємо, взимку на вулицях Львова працюватиме 130 одиниць снігоприбиральної техніки: 85 одиниць прибиральної техніки, а також 45 одиниць для навантаження, вивезення снігу та погрузки піскосуміші.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові створено нову ...

КОМЕНТАРІ