На Кіровоградщині затримані грабіжники виявилися неповнолітніми

На Кіровоградщині затримані грабіжники виявилися неповнолітніми

02.12.12 10:52 0 1215
Двох жителів обласного центру віком 15 і 16 років затримали працівники Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області. Хлопців підозрюють у скоєнні кількох пограбувань: юнаки побували у помешканнях двох кіровоградців, де відкрито заволоділи їх майном.

В один із вечорів хлопці розпивали спиртні напої у районі приватного сектору. Під дією алкоголю парубків, як-то кажуть, потягло на «подвиги». Підійшовши до одного із будинків, вони вибили вхідні двері та зайшли всередину. Ударивши господаря пляшкою по голові, незвані гості забрали із будинку телевізор і пішли геть.

Наступного вечора зловмисники діяли за тією ж схемою: проникли до помешкання вже іншого кіровоградця і нанесли йому удар пляшкою по голові. Тільки цього разу здобиччю грабіжників став мобільний телефон та трохи більше десяти гривень.

Як з’ясували правоохоронці, поцуплений телевізор хлопці спалили, бо випадково розбили екран. Мідь здали на металобрухт, а виручені кошти витратили на власні потреби. Викрадений телефон зловмисники встигли продати, та оперативники вилучили мобільний у нового власника.

За фактами кримінальних правопорушень відкриті кримінальні провадження, проводиться досудове розслідування. Дії підозрюваних кваліфікуються за ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

СЗГ УМВС України
в Кіровоградській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопіль визначився з ...
Наступна новина: На Чернігівщині підпільне ...

КОМЕНТАРІ