На Київщині через

На Київщині через "замінування" нічного клубу евакуювали понад сто людей

02.12.12 00:39 0 1300
Правоохоронці майже три години шукали вибухівку, паралельно встановлюючи особу того, хто повідомив про загрозу вибуху. «Жартівником» виявився 26-річний житель м. Макарів.

25 листопада близько третьої години ночі до чергової частини Макарівського райвідділу міліції зателефонував невідомий чоловік і повідомив, що приміщення одного з місцевих нічних клубів заміновано.

На місце події терміново прибули працівники слідчо-оперативної групи, вибухо-технічної, рятувальної та медичної служб. Вони евакуювали близько ста відвідувачів і співробітників закладу та почали обстежувати приміщення і прилеглу до нього територію. Три години працівники міліції шукали вибухівку, але так і не знайшли. Повідомлення про загрозу вибуху виявилося неправдивим.

В результаті оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу людини, яка повідомила до міліції цю інформацію. Ним виявився 26–річний місцевий житель.

Як з’ясувалося, того вечора молодик трохи перебрав алкогольних напоїв і почав непристойно поводити себе у клубі. У зв’язку з цим охорона вивела його на вулицю і заборонила входити знову до нічного закладу. З метою помсти розлючений чоловік зателефонував до міліції і повідомив про замінування приміщення.

Наразі підозрюваному обрано міру запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання. Дії молодика кваліфіковані за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального Кодексу України, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

ВЗГ ГУМВС України

в Київській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: Для молоді ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ