В Івано-Франківській області молодик визнав, що побив чоловіка, який помер від побоїв

В Івано-Франківській області молодик визнав, що побив чоловіка, який помер від побоїв

02.12.12 00:42 0 1361
Завдяки проведенню першочергових оперативно-розшукових заходів співробітники Долинського райвідділу УМВС України в Івано-Франківській області з’ясували обставини і причини, що призвели до смерті 33-річного мешканця одного із сіл району.

Непритомного чоловіка з тілесними ушкодженнями уночі було виявлено на шкільному стадіоні. Потерпілого доправили в лікарню, однак отримані ним травми виявилися не сумісними з життям, хоча лікарі зробили все залежне, щоб врятувати людину.

Працівники міліції опитали десятки громадян, здійснили низку інших заходів, спрямованих на встановлення обставин злочину. Зокрема, було встановлено, що пізно ввечері на одній з вулиць села потерпілий мав конфлікт з невідомою особою. У процесі подальших заходів оперативники отримали підстави перевірити на причетність до вчинення кримінального правопорушення 17-річного юнака.

Доставлений у райвідділ міліції парубок у присутності захисника визнав, що під час конфлікту з односельцем справді завдав тому декілька ударів руками, після чого потерпілий упав на землю. Зловмисник після цього залишив місце події, натомість потерпілий пішов у бік території шкільного спортивного майданчика.

17-річному затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ознаками ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Студентові одного з технікумів Львівської області загрожує ув’язнення на строк від 7 до 10 років.

СЗГ УМВС України
в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На Київщині через ...
Наступна новина: Тернопіль визначився з ...

КОМЕНТАРІ