В Тернополі пройде обласний фестиваль творчості дітей з особливими потребами «Повір у себе»

В Тернополі пройде обласний фестиваль творчості дітей з особливими потребами «Повір у себе»

03.12.12 08:22 0 1121
У понеділок, 3 грудня 2012 року, об 11.00 годині, в приміщенні обласної філармонії відбудеться ХVІІІ обласний фестиваль творчості дітей з особливими потребами «Повір у себе».

У фестивалі візьмуть участь діти з особливими потребами, які навчаються в інтернатних закладах області, та діти з сімей, які опинились у складних життєвих обставинах та перебувають на соціальному супроводі центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді області.

Організатором фестивалю є Тернопільська обласна державна адміністрація, Тернопільська обласна рада, Тернопільський обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Протягом листопада 2012 року відбулися районні відбіркові тури фестивалю «Повір у себе», якими охоплено більше 1500 дітей. Переможці районних фестивалі беруть участь у ХVІІI обласному фестивалі творчості дітей з особливими потребами «Повір у себе».

Програма ХVІІІ обласного фестивалю для дітей з особливими потребами «Повір у себе»

10.30 - Виставка творчих робіт дітей з особливими потребами в холі філармонії

11.00 - Урочисте відкриття ХVІІІ обласного фестивалю для дітей з особливими потребами «Повір у себе». Вручення дипломів та призів лауреатам обласного фестивалю «Повір у себе». Концерт лауреатів фестивалю «Повір у себе» та творчих колективів Тернопільського національного економічного університету

Всього у ХVІІІ обласному фестивалі для дітей з особливими потребами «Повір у себе» візьмуть участь 630 дітей-учасників фестивалю та його гостей.

Запрошуємо представників ЗМІ до висвітлення даного заходу.

Довідково: З 1994 року в області запроваджено і щороку проводиться фестиваль для дітей з особливими потребами «Повір у себе», участь в якому взяли вже більше 15 тисяч дітей.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Шляховики Рівненщини до ...
Наступна новина: На Вінничині чоловік з ...

КОМЕНТАРІ