У Рівному відкрили «Кімнати сімейного читання»

У Рівному відкрили «Кімнати сімейного читання»

03.12.12 10:21 0 1155
У Рівненській бібліотеці відкрили «Кімнати сімейного читання», у яких приймають дітей від 1 до 10 років. Повідомляє відділ маркетингу та наукової роботи РДОБ.
В місті Рівне не так багато закладів, що пропонують організацію дозвілля батьків разом з дітьми. Рівненська державна обласна бібліотека для покращення обслуговування дорослого населення пропонує своїм читачам приходити до бібліотеки разом з дітьми. Для цього у відділі абонемента організовано спеціальний підрозділ: кімнату сімейного читання. Цей сектор укомплектований дитячою літературою для дітей віком від 1 до 10 років, а також книгами для дорослих, періодикою, розвиваючими іграми, забавками, канцелярським приладдям, ляльками-маріонетками.
Мета створення нового підрозділу: прививати дітям любов до читання і книг, надати батькам місце для організації дозвілля своїх дітей, що сприяло б їх всебічному розвитку, виявленню здібностей дитини.
«Художня майстерня» з якої розпочнеться діяльність «Кімнати» пропонує батькам дітей віком від 1 до 3 років взяти участь у розвиваючих іграх, постановках лялькового театру, заняттях з малювання та читанні вголос.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На Вінничині чоловік з ...
Наступна новина: На Рівненщині знову ...

КОМЕНТАРІ